Pikkasen olen ollut hukassa laihiksen kanssa. Ei ole huvittanut ollenkaan kytätä syömisiä ja kävelylenkkeilykin on ollut vähäistä. Kiva juttu, että paino ei ole kuitenkaan noussut.

Ostimme uuden vaa´an, kun vanha temppuili. Välillä vanha vaaka näytti kiltisti lukemia, mutta välillä ikäänkuin edellisen kävijän lukemat olisivat jääneet muistiin. Minustakin tuli hetkellisesti yli sata kiloinen, jos mies oli käynyt vaa´alla ensin.

Torstain 18.10.07 vaakatulos uudella vaa´alla oli: 1005864.jpg Hääääh??? Mitäs tää nyt on? Kun ei laihduta, niin laihtuu? Vanhaan vaakaan hyppy antoi kuitenkin tulokseksi: 1005865.jpg , joten eiköhän paino heilukin ihan samoissa. Hyvä niin, jos tästä taas yrittäisi petrata.

Telkkarissa ovat alkaneet laihdutussarjat. Suurinta pudottajaa on tullut tillitettyä perjantaisin ja antaahan se tsemppiä kuntoilemaan ja laihduttamaan, kun muutkin onnistuvat.

---

Ylläoleva piti laittaa maailmalle jo aikaisemmin, mutta teksti ei ole vanhentunut, kun myös torstain 25.10. paino oli sama. Olisinkohan nyt saanut uutta puhtia laihdutuksen jatkamiseen. Siltä ainakin juuri nyt tuntuu aamupalapöydässä :)