Onks ihan pakko... ON! Vaa´alle mars! 506877.jpg

Ei hyvä. Paino on pysynyt näissä lukemissa jo monta viikkoa. Kovaa itsekuria ei ole ollut. Ruokaa on tullut otettua lisää, vaikkei niin laihduttaessa saisi tehdä.

Sortsikauden avajaisiin on enää 7 viikkoa! Pääsiäisenä herkuttelut ja monet kekkerit odottavat. Kevät on yhtä juhlaa. On monet synttärit, vappu, äitienpäivä...

Enpä kovin mielelläni kaivanut mittanauhaa esille, mutta kaivoinpa kuitenkin. Ehkä näitä mittoja on sitten joskus kiva katsella. Tsemppaavaa oli kuitenkin huomata, että jo parin kilon pudotus on sentteinä jotakin. Harmi, etten mittaillut, kun pääsin alle 96 kilon.

 

-------------

506879.jpg ... siis...

mitkä ihmeen mitat! Ylläolevaa kirjoitin torstaina... ja koska postaukseen unohdin laittaa jo mitatut tulokset jouduin kaivamaan mittanauhan uudelleen esille...

Nyt pääsiäisen jälkeen tiistaipäivänä sain pelästyä mittanauhan lisäksi vaakaakin ihan tosissaan. Tein uuden ennätyksen. En ole koskaan painanut näin paljon! Enkä tosiaan kovin kauaa tule näin paljon painamaan. Ehkä tarvitsinkin tämän sysäyksen, vaikka aluksi luulin, että vaaka on rikki.

Vaaka näytti 101,8 ... mutta hetken päästä jo kilon vähemmän. En tiedä mitä uskoisi. Mittanauhan luvut:

rinnanymp. - napa - lantio

123,5 cm - 113 cm - 124 cm

 

Olen siis lähtölukemissa :(

... torstaina taas mitataan. Oli se kivaa tai ei.